Permanent hårborttagning

Oönskad hårväxt är ett problem för många. Vi erbjuder en mycket effektiv behandling. Alla hår och hudtyper går att behandla, men bäst resultat ser man vid mörka hår på ljus hy. Vid hårborttagning måste behandlingen upprepas minst 6–8 ggr för att få ett bra resultat, vanligtvis med ca. 1 månads mellanrum.


Vid hårborttagning upplevs en pirrande känsla. Behandlingen är i stort sett smärtfri tack vare inbyggt kylsystem. Biverkningar är sällsynta. Eventuellt kan huden få en lätt rodnad och bli lite svullen. Detta försvinner efter ett par timmar.

På Laser Beauty Way Clinic arbetar vi med Sorano Ice Platinum tre i en tekonoligi, VIKINI Diode Laser ”short pulse” och Epilia diode laser RF.

Våra laser maskiner

SOPRANO ICE PLATINUM

Soprano Ice Platinum är en av de modernaste utrustningarna på marknaden och kan behandla de flesta hud- och hårtyperna tack vare dess tre i en funktion.

Soprano arbetar med tre olika våglängder samtidigt för att kunna behandla håret på alla dess djup: YAG, Alexandrit och diodlaser. De flesta andra maskinerna på marknaden arbetar endast med en laservåglängd vilket gör att dem inte går att jämföras med Soprano Ice Platinum.

Vikini

Är en av marknades snabbaste och mest effektiva utrustning. Med diode laser kan man behandla en armhåla på extremt kort tid ca. 25 sek. Med denna metod känner kunden minimal smärta tack vare inbyggt kylsystem samt att det finns en självständig kylhandenhet för extra känsliga områden samt för efterbehandling.

Epilia

Denna utrustning gör permanent hårborttagning mycket lättare tack vare RF funktionen. RF värmer upp hårroten och gör det lättare för lasern att förstöra den. Med denna unika metod är det nu även möjligt att behandla ljusa hårstrån som tidigare varit svåra att eliminera. EPILIA har även inbyggt kylsystem vilket minimerar obehag under behandlingen.