OM OSS

Allure N&R Clinic

Varmt välkommen till Allure N&R Clinic


Vi är stolta över att välkomna dig till Allure N&R Clinic, en exklusiv skönhetssalong som är dedikerad till att förverkliga dina skönhetsdrömmar. Vår professionella personal och våra innovativa behandlingar är skräddarsydda för att hjälpa kunder att se och känna sig fantastiska. Besök oss idag och upptäck en värld av lyx och skönhet. Välkommen till Allure N&R Clinic, där dina skönhetsbehov möter expertise och kvalitet. Vi är dedikerade till att hjälpa er att uppnå den perfekta balansen mellan yttre utstrålning och inre välbefinnande.


Vi på Allure N&R Clinic är utbildade och har lång erfarenhet inom fett och cellulit reducering, permanent hårborttagning, injektionsbehandlingar, skönhetsbehandlingar och ansiktsföryngring. Vi värderar både kvalitet och säkerhet när det kommer till våra behandlingar.


Många kunder söker sig till Allure N&R Clinic för behandling av oönskad eller generande hårväxt. Vi har lång erfarenhet av att behandla oönskad hårväxt och använder oss av marknadens främsta laserutrustning. Laser maskiner är effektivare, snabbare och säkrare än tidigare generationers laser- och ljusbehandlingar.


Hos oss på Allure N&R Clinic får ni alltid en kostnadsfri konsultation och testbehandling, då vi går igenom behandlingen grundligt så att ni får svar på alla era frågor.


Kom in och låt oss förvandla din skönhetsresa till en upplevelse av högsta klass.

Varmt välkomna till oss på Allure N&R Clinic för en avkopplande och effektiv behandling!

Hitta hit 


Vår klinik är centralt beläget i Linköping på Snickaregatan 9 och är lätt att komma till med bil eller gåendes från t.e.x Resecentrum.

VÅRA PARTNERS