Vi erbjuder olika injektionsbehandligar som rynkreducering och volymåterskapande med botox och fillers, hudföryngring, fett reducering och behandling av håravfall med PRP.

Hos oss möter du alltid sjuksköterskor och läkare som är certifierade av Estetiska Injektionsrådet.

Vårt mål är framförallt att förstärka och framhäva det du är nöjd med hos dig själv.

Vi arbetar endast med ledande varumärken och alla våra produkter har en kliniskt dokumenterad och bevisad effekt.

En effekt som är långvarig, men inte permanent, vilket ger dig frihet att välja vad du vill uppnå och hur länge.

När du kommer till oss kan du alltid känna dig trygg med att du får högsta möjliga kvalitet och ett säkert omhändertagande för idag finns tyvärr flera förfalskningar och piratkopior på marknaden.

Injektionsbehandlingar

Botox & Fillers

Estetiska behandlingar med fokus på kvalitet och personlig service. Vi erbjuder behandlingar med fillers och botox t.ex. rynkreducering, volymåterskapande och hudföryngrande behandlingar, samt läppförstoring, läppkontur, kindben, näsprofil, mungipor och käklinje.
Våra produkter är av högsta kvalitet och behandlingarna utförs alltid av legitimerad personal med utbildning inom estetisk medicin.

Profhilo är en BDDE-fri och stabiliserad HA-baserad injektionsprodukt som stramar åt huden och motverkar slapphet. Med Profhilo använder man en speciell behandlingsteknik genom att injicera produkten på 5 optimala punkter i huden.
Produkten har en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra på 64 mg/2 ml. Profhilo stärker och återfuktar huden inifrån och behandlar åldrande vävnad som förlorat sin elasticitet.

Profhilo

REGENLAB A-PRP behandling är en säker och naturlig teknik för synlig förbättring av struktur, luminiscens av huden, reducering av rynkor och fina linjer och blekning av mörka ringar.

Regenlab behandlar även håravfall (alopeci, alopecia areata), acneärr och bristningar.

En PRP injektion i hårbotten stimulerar celler vid basen av håret och den omgivande mikrocirkulationen. Vitalitet, färg och ljusstyrka på ditt hår förbättras, deras förlust blir långsammare och i en andra fas, är deras tillväxt aktiverad.

PRP

 Mesoterapi

Mesoterapi är en behandling som tillför huden multivitaliserande näringsprodukter i form av en cocktail av vitaminer, hyaluronsyra, antioxidanter och mineraler och allt din hy behöver för att hålla sig spänstig och frisk. Redan vid första behandlingen märks skillnad; rynkorna reduceras, hudtonen förbättras, pigmenteringen minskar och huden återfuktas på djupet och blir spänstigare.