Friskvårdsbehandlingar

Klassisk Massage


Klassisk massage är en svensk behandlingsform som är känd och väletablerad världen över. Massage är både läkande, förebyggande och lugnande och utförs med olja direkt på huden. Musklerna bearbetas genom knådningar och strykningar så att blodcirkulationen ökar och spänningar löses upp.

En massagebehandling har många positiva effekter; den lindrar stress, förebygger muskelspänningar och belastningsproblem, stärker immunförsvaret och har en lugnande effekt på nervsystemet. ”Lugn- och ro hormonet” oxytocin ökar och motverkar effekter av stress.

På Axelsons SPA anpassar vi våra massagebehandlingar helt efter dina behov. I ett inledande samtal kommer du och din terapeut överens om ditt behov och önskemål. Det kan vara att du har ett specifikt problem eller att du vill ha avkoppling och komma ned i varv. 

Hos oss är du i fokus och vi gör allt för att du ska få en så behaglig upplevelse som möjligt.


Inför utförandet

Rådgör med massageterapeuten om du har allvarliga hälsoproblem.

Fotvård

En klassiska fotvårds behandling där följande ingår varmt fotbad, klippning/filning och putsning av naglar. Filning av fötter och borttagning av förhårdnader, fotpeeling, fotmask och fotkräm. Behandlingen avslutas med en mjukgörande fotmassage.